They shoot horses, don’t they?

Beesten maken ze toch ook af?

“Vanavond is het dè avond, dames en heren, vanavond begint hier in deze zaal de ‘Sterren Dansmarathon’, dat weten we zeker, maar wat we niet weten is wanneer deze dansmarathon ophoudt, want dat weet niemand. Het gaat door zolang het doorgaat.

Wie heeft er zin om 100.000 euro te verdienen, dames en heren?

Er valt wat mee te verdienen en het is bovendien uiterst grappig en je moet er niet eens écht voor kunnen dansen. Als de voeten maar bewegen en je knieën de vloer niet raken, dan zijn wij allang tevreden…”

De Amerikaanse auteur Horace McCoy beschreef de rage van de dansmarathons in de jaren twintig van de vorige eeuw. Tijdens die depressiejaren leek hieraan deelnemen voor velen de enige uitweg uit de armoede, een unieke kans op succes.

Een bijzonder totaalspektakel met muziek en dans.

Toneelgenre: drama

Auteur: Horace McCoy
Regie: Gie Beullens

Acteurs: Dirk Blancke, Walter Piette, Johan Van Humbeeck, Sophie Casse, Gerrit Gielis, Nele Debecker, Joppe Frateur, Deborah Vangeel, Nadine Pardon, Kris Loos, Kristin De Wolf, José Lambrechts, Christel Deryck, Lies Barette, Katrien Put, Greet Vandepoel

Dansers: Kristel Dirickx & Kris Dejongh, Anita Cluyts & Bart Hendrickx, Nicole Ooms & Chris Heyman, Rita Deroost & José Lambrechts, Anse Verlinden & Johan Willims

Speeldata: 24-25-31 januari | 1 februari 2014

Best Wordpress Gallery Plugin
Scroll naar boven